BBP Karaman İl Başkanı Çolak: "Millet olarak idam istiyoruz"

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karaman İl Başkanı Ömer Çolak, İstanbul Küçükçekmece'de yaşanan 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismar olayında millet olarak idam istediklerini söyledi.

Çolak, olayın 23 Nisan günü yaşanması nedeniyle Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na çocukların aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekinmeleri için konan ‘23 Nisan Hatırası’ yazılı panonun altında yaptı. Yapılacak olan protesto açıklamasına davetli olmalarına rağmen kimsenin katılmaması üzerine Çolak, açıklamayı tek başına yapmak zorunda kaldı. Burada basın açıklamasını okuyan Çolak, “23 Nisan Hatırası yazılı pano önünde yaptığımız bu acı hatıra, tarihlere kazınacak ahlak dışı bir olaydır “dedi.

  Çolak açıklamasına şöyle devam etti;

“Dünya’nın hiçbir yerinde kabullenemeyeceğimiz hiçbir din, ırk, mezhep ve meşrebe yakışmayan utanç verici, ahlak dışı düşünce ve niyet ile fiilen uygulayan kişi ve kişileri nefret ile kınıyoruz. Bu ahlak yoksunu sözüm ona insan kisvesine bürünmüş yaratıkları vatan hainleri ile eş değerde görüyoruz. Bu nedenle Asil Türk Milleti’nin verdiği yetki ile TBMM’mizi acil ve ivedi şekilde göreve davet ediyoruz. Kısaca Millet olarak idam istiyoruz”

Vatandaşların ilgisizliğine üzüntü duyuyoruz

Vatandaşların tepkilerini göstermek için davet edilmelerine rağmen gelmemelerinin kendisini çok üzdüğünü belirten Büyük Birlik Partisi Karaman İl Başkanı Ömer Çolak, onları Allah’a havale ediyoruz, diyecek bir şey yok” dedi.