BAŞKAN MAHALLEMDE PROJESİNİ BAŞLATTI!

TAKİP ET

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı Toki sakinleri ile bir araya gelerek yapılacak olan projeleri anlattı.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen kalaycı konuşmasında; Seçimde vaat ettiklerimiz neyse sonuna kadar arkasındayız. Hepsini tek tek hayata geçireceğiz. Acil olan problemlerimiz ne ise, işe önce onlardan başlayarak çalışmalarımızı hızlandıracağız.

Kalaycı; görevi devralalı 15 gün gibi kısa bir zaman oldu. Bu zaman zarfında da yaptığımız çok iş var. Bunlardan da kısa bir bilgi vermek istiyorum.  Belediyemiz içerisinde yapısal anlamda bazı değişiklerin içerisine gideceğiz. İş ve işlemlerin akışı noktasında, bir ihale servisi, bir satın alma kurulu oluşturacağız. Bütün şantiyelerimizi tek bir noktada toplayacağız. Bunun bize Hem iş gücü, hem de maddi anlamda büyük kazançlarımız olacak. Hizmeti tek noktadan kontrol edebilir hale getireceğiz.

KOKU PROBLEMİNİ ÇÖZECEĞİZ!

Kalaycı konuşmasında, Bahar ayları ile başlayan ve yaz aylarında kuvvetlenen koku ile ilgili çözüm uygulamamız önümüzdeki günlerde hayata geçecek. Kanalizasyon ve arıtma ile ilgili koku problemi tamamen ortadan kaldıracağız. Dedi.

PATİLİ KÖY HAYATA GEÇECEK!

Kalaycı konuşmasında; Hepimizin bir nevi sorunu haline gelmiş olan, sokak hayvanlarını  bir problem olarak görmediğinizide biliyorum.

Sokak hayvanlarımız,  maalesef bakımsızlık ve sahipsizlikten dolaylıda çok ciddi şekilde şehrin içerisinde hem kendilerinin sağlıkları, hem de halkımızın rahat huzur ve güven içerisinde dolaşmalarına bir korku saldıkları kesin. Bu konuda inşallah patili köy projemizi de hayata geçireceğiz.
Ama süratle başlattığımız şöyle bir çalışma var. Mevcuttaki barınak hayvanlarımızın yaşamasına elverişli değil. Hemen bir iyileştirmenin içerisine girdik. Şikâyetler geldikçe köpeklerimizi toplamaya başladık. Onlara da bakmak zorundayız. Dedi.

OTOPARK ÇALIŞMAMIZ BAŞLADI!

Şehrimizin bir diğer sorunu da otopark. Bu konu ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Konu ile alakalı belirlediğimiz 2,3 noktamız var. Bunlardan bir tanesi de 30 metrelik yol üzerinde, burası ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah burada bir anlaşmada, mutabık olacağımız ortak akılda buluşabilirsek, 30 metrelik yola 600 araç kapasiteli yer altı otoparkını hayata geçireceğiz. Dedi
 
Kalaycı; soru cevap şeklinde vatandaşların sorunları dinleyerek yapılacak olan projelerini tek tek sıraladı. Konuşmasında kalaycı, Mahallelerimizin bizim bilmediğimiz ne sorun varsa muhtarlarımız vasıtası ile bizlere iletin. Ne gerekiyorsa yapacağız. Sizler bize güvendiniz, inandınız, desteklediniz. Oy veren vermeyen herkesten Allah razı olsun. Biz Karaman’a Belediye Başkanıyız. Falan parti , filan parti gibi ayrım yapma lüksüm yok!. Dedi.

Savaş Kalaycı programdan sonra ise vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Sonrasında ise Muhtarlar ve vatandaşlar ile mahallede acil yapılması gereken işleri yerinde inceledi.