BAŞKAN HATİPOĞLU AÇIKLADI; İYİ KALKINMA

TAKİP ET

İyi Parti Karaman İl Başkanı İsmet HATİPOĞLU buğün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla karaman basınının karşısına çıktı.

  Sn. Genel Başkanın Karaman programını açıklayan Başkan Hatipoğlu, samimi diyaloglarıyla dikkat çekerken, gündemin tepesinde yer alan konularla ilğili yapıcı ve ılımlı bir yol izlemesi bir kez daha Karaman siyasetenin ne kadar örnek teşkil ettiğinin de bir gösterğesi oldu.




  İsmet Hatipoğlu'nun resmi basın açıklama metni ise şöyledir;

   Değerli Karaman'lı hemşehrilerim Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener 13-14 Mayıs 2022 tarihlerinde Karaman'ımızda olacaklardır. Bugüne kadar ülkemizi karış karış gezen ve milleti ile yüz yüze görüşen bu görüşmeler esnasında vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen ve bu sorunları milletin kürsüsünde anlatan sorunların aşılacağına dair çok kapsamlı çalışmalar yapan, yaptıran ve projeler üreten Genel Başkanımız ilimizde de 2 günlük bir program gerçekleştirecektir.

  Milletimiz derin bir ekonomik kriziniçerisindedir...

  Bu krizin aşılması adına hükümet tarafından gerçekleştirilen plan ve programlar hiçbir fayda sağlamadığı gibi derin yoksulluğu tetiklemiş olup hızla artan enflasyon karşısında da vatandaşlarımız artık çare üretemez olmuştur. Üzülerek belirtiyoruz ki bu yöntemin anlayışı ile beraber çok yakında yoksulluğun boyutu akıl almaz düzeylere geleceklerdir... Hükümetin tek başarısı iktidarsızlık ya iktidarlıktır.

  Genel başkanımız Sn. Meral Akşener'in iyi kalkınma oturumunda söylediği şu sözleri tekrar hatırlatmak isterim ekonomiden kalkınmaya tarımdan sanayiye eğitimden istihdama memleketin hayati öneme sahip konularının hiçbirinde maalesef istikrar sağlanamadı yalnız haklarını yemeyelim bu arkadaşların istikrarlı oldukları konular var mesela liyakatsiz kadrolara atamakta son derece istikrarlılar mesela sergiledikleri berbat yönetim performansında acayip istikrarlılar mesela gece yarılarında aldıkları yalan yanlış kararlarla müthiş istikrarlılar mesela kurumlarımızı itibarsızlaştırmak da olağanüstü istikrarlılar mesela tüm bu iş bilmezliğin faturasını da milletimize kesmekte inanılmaz istikrarlılar eşi dostu yandaşı ve o 5 müteahhidi ihya derken milletimizi yokluğa yoksulluğa ve umutsuzluğa mahkum etmek de fevkalede istikrarlılar.

  İyi Parti iktidarında tüm sorunların derinlemesine analizleri ile aylarca süren araştırmalarıyla liyakat sahibi ekipleri ile ve gerçekçi çözüm programlarıyla milletimizin kısa sürede özlediği huzura ve berekete kavuşacaktır.

  Değerli Karaman'lı hemşehrilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyor Genel Başkanımızın Karaman'a teşrifi vesilesi ile tüm vatandaşlarımızı programa davet ediyorum.

İsmet ilmi Hatipoğlu iyi parti Karaman il Başkanı