Ak Parti Kurum gezileri yaptı

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, İl ve merkez ilçe yönetimi Kurum ziyaretleri kapsamında Valilik, Emniyet müdürlüğü, Alay komutanlığı ve Üniversite'ye ziyarette bulundular.

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, il ve merkez ilçe yönetimi ile birlikte Kurum ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Önce Valiliğe giderek Vali Fahri Meral’i makamında ziyaret eden Çağlayan ve yönetimi daha sonra Valilik çalışanlarını da ziyaret ettiler. Valiliğin ardından Emniyet müdürü Fikret Bayraktar, Alay Komutanı İsmail Şahin ve Rektör Mehmet Akgül’ü makamlarında ziyaret ederek Kurumlar ve çalışmalar hakkında bilgi edindiler.
 
İl Başkanı Abidin Çağlayan açıklamasında; “valimiz ile  Karamanda devam eden yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Devam eden yatırımların hızla bitirilmesi için AK Parti teşkilatı olarak Milletvekillerimizle birlikte gerekli desteği vereceğimizi belirttik. Şehrimizde vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlayan Emniyet güçlerimize teşekkür ettik.
 
Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için Emniyet teşkilatımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kamu kurumlarımız ile görüş alış verişimiz devam edecek."dedi