2020 YILINDA SUYA ZAM YOK

TAKİP ET

Karaman Belediyesi yeni yılda su ücretlerinde her hangi bir değişikliğe gitmeyerek vatandaşın ucuz su kullanmasını sağladı.

Ülkemizde hemen hemen her mecrada zamların peş peşe geldiği bu yılda Karaman Belediyesi, çözüm odaklı belediyecilik kapsamında 2020 yılı için su fiyatına zam yapmadı. Vatandaşlarımızın cebini düşünen belediye su fiyatında her hangi bir artırıma gitmeyerek belki de bir ilke imza atmış oldu.
 
Karaman Olay Gazetesi olarak edindiğimiz bilgiye göre Karaman Belediye Başkanı su ücreti konusunda hassas bir yaklaşım sergiliyor. Karaman halkını düşünen bir anlayış içinde çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı, ilimizde hem kalite hem de ekonomi olarak suyun en iyi şekilde vatandaşlarımızca kullanılması politikasını izliyor. Türkiye geneline baktığında halkına en ucuz suyu veren illerden birisi Karaman.

Diğer şehirlerde bu yıl suya enflasyon oranında zam yapılırken Karaman Belediyesi suya zam yapmayarak vatandaşlarımızın cebine bir nebze olsun katkıda bulunmuş oldu. Belediye 2020 yılı için su ücretlerine zam yapmayarak özellikle dar ve orta gelirli vatandaşlarımızın bu konuda mutlu olmalarını sağladı. Başkan Kalaycı’nın Gönül belediyeciliği diyerek çıktığı bu yolda daha çok hizmetin verileceği anlaşılmakta.
 
2020 yılında suya zam yapmayan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı yine Karaman halkının gönlünü kazandı. Bizde gazetemiz adına bu güzel haberi takdirle karşılıyor, Karaman halkının menfaatine yapmış olduğu tüm çalışmalar için Başkan Savaş Kalaycı ve ekibine teşekkür ediyoruz.