11 Yıl Önce Kaybolan Mevlüt Atlar'ı Babası mı Öldürdü?

TAKİP ET

Karaman'da 11 yıl önce ortadan kaybolan Mevlüt Ozan Atlar'ın akıbeti, babası Mehmet Atlar'ın karıştığı şüpheli olaylarla gündeme geldi.

Henüz 20 yaşındayken kaybolan genç adamın annesi Ayşe Atlar, Müge Anlı'nın programına katılarak oğlunun izini bulmak için yardım istedi. Şüpheli kayıpta gözler, canlı yayında baba Mehmet Atlar'a çevrildi.


Annem Ayşe Atlar, yaptığı açıklamalarda 11 yıldır kayıp olan oğlundan bir haber alamadığını belirtirken, eşinin Mevlüt'ü daha önce yaraladığını iddia etti. Alkol ve şiddet problemleri yaşayan Mehmet Atlar'ın, oğlu Mevlüt'ü çalıştığı çiftlikte tüfekle vurduğu iddia edildi. Atlar ailesinin diğer çocukları ise "Her yer kan içerisindeydi. Babamız her yeri temizledi." şeklinde çarpıcı ifadeler kullandı.

Canlı yayına bağlanan Mevlüt'ün 12 yıl önce çalıştığı çiftlik sahibi Adem Ünsal, genç adamın ekim ayında çiftliğe geldiğini, ancak aralık ayında ayrıldığını belirtti. Ünsal, Mevlüt'ün kendisinden para istediğini ve Antalya'ya gitmek için iş bulduğunu söylediğini ifade etti. Ancak o günden sonra Mevlüt'ü bir daha görmediğini belirten Ünsal, genç adamın Çin veya Japonya gibi uzak ülkelere gitmeye niyetli olmadığını dile getirdi.

Mevlüt'ün kaybolma hikayesi, polis ve yetkililer tarafından detaylı bir şekilde incelenirken, baba Mehmet Atlar'ın canlı yayındaki açıklamaları ve ailenin çelişkili ifadeleri, olayın gizemini arttırıyor. İlerleyen günlerde detayların ortaya çıkması beklenirken, Mevlüt Ozan Atlar'ın akıbetiyle ilgili kamuoyu büyük bir merak içinde bekliyor.

karaman mevlüt atar