ÜRETİCİSİNDEN Altın Kolyeler, Küpeler ve Yüzükler

TAKİP ET

Trabzon hasır altın kolye modelleri büyük emekler sonucu yapılmıştır. El emeği olarak bu kolyeler ince ve kalın olmak üzere birbirinden ayrılır. Trabzon hasır kolyeler günümüze kimlerden gelmiştir Trabzon hasır kolyeler genellikle taşsız kolyeler olu normal kolyelere nazaran daha ağır özelliğe sahiptir.

Trabzon hasır bilezikler  hiçbir makine kullanılmadan tamamen el işçiliği ile üretilen ürünlerdir. Trabzon hasır bilekliklerince işçiliği ile önemli bir yere sahip  olup 14 ve 22 ayar şeklinde modelleri vardır. Çeyrekli altın bilezik ürünlerdir. Hasıraltın kordona takılan çeyrek altın veya zincir şeklinde kordonlu olarak tasarlanır. Altın bilezikler mesh  farklı seçeneklerde modelleri ile  ezme, suyolu, burgu, zincir şekillerinde üretilen altın bilezik modelleridir. Ayrıca İnce tasarımlı altın bilezikler Trabzon hasır yapılı   takı ürünleridir.
 

Trabzon Hasır Yüzükler  

  
Trabzon hasır yüzükler birçok farklı ürünü ve tasarım ile en çok tercih edilen altın tasarımlar arasındadır. Trabzon işi teknikler daha çok set, gerdanlık ve yüzüklerde kullanılır. Bu altın yüzük modelinde yonca şeklinde, baget, elegant taşlı Trabzon örme yüzükler vardır.

Ayrıca simli taşlı, piramit modellerde Trabzon hasır yüzükler kategorisinde bulunur. Trabzon hasır yüzükler özel günlerde ve evlilik yüzüğü şeklinde de tasarlanır. Aynı zamanda beyaz altın ya da taşlı olarak da Elizi sitesinde dizayn edilir.
 

Altın Suyolu Küpeler Ve Mesh Altın Küpeler   


Altın küpeler  tüm çeşitleri ile kulakta hoş duran aksesuarlardır. İşçiliğine bağlı olarak değerli pahalı olan ürün kadınlar tarafında oldukça rağbet görüyor. Altının farklı kategorilerde kullanımı vardır. Özellikle takılarda tamamen ya da parça şeklinde kullanılır. Bu şekilde tasarlanan kolye, yüzük, bileklik, kolye ve küpe gibi çeşitler vardır Altın suyolu küpeler beyaz veya sarı altın olarak altının işlendiği modellerdir. Modern tasarımlar ile küpeler son zamanların popüler aksesuarları arasında yer alıyor.

Mesh altın küpe, diğer küpeler  gibi  tercih edilen ve zenginlik katan aksesuardır. İşçilik ve tasarımında aşağıya doğru sarkan modelleri ile satışa sunulur. Bu küpe modeli zarif olduğu kadar pahalı küpe ürünlerindendir. Mesh altın küpe kullanımı ve tercih edilmesinin sebebi Hediye olarak alınması ve özel günlerde tercih edilmesidir. Düğün, kına gibi günlerde özellikle kadınlar tarafından tercih edilen modellerdir. Birbirinden değerli bu mücevherler için https://www.elizi.com.tr/  firmasından bilgi alabilirsiniz.