Taraftarlar Çareyi CİMER'e yazmakta buldular

TAKİP ET

Karaman Belediyespor ve şampiyonluk iddiası olan 9 takımın yöneticileri Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) kararından döndürmek için girişimlerini sürdürürken, haklarının iade edilmesini isteyen Karaman Belediyespor taraftarları çareyi Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yazmakta buldu.

Riva’da toplanan Nihat Özdemir başkanlığındaki TFF yönetim kurulu yaptığı açıklama sonrasında BAL bitmeden gruplarında ilk sırada olan takımları 3. Lige çıkardı. Kararın ardından mağdur olan takımların isyanı ve feryadı her geçen gün büyümeye devam ederken, kulüp yöneticilerinin yanı sıra taraftarlar da boş durmadı.

TARAFTARLAR CİMER’E BAŞVURUYOR

Kararın ardından Karaman BELEDİYESPOR başta olmak üzere Edirnespor, Tekirdağspor, Isparta 32 Spor, Siirtspor, Adıyamanspor, Kütahyaspor ve Ceyhanspor taraftarları sosyal medya üzerinden CİMER kampanyası başlattı. Yaşadıkları haksızlığı hükümet yetkililerine duyurmak istediklerini söyleyen taraftarlar, yasal haklarını kullanarak mağduriyetlerinin giderilmesi için başvuruda bulunuyor.

‘AYLARDIR VERİLEN EMEK HİÇE SAYILDI’

Çok sayıda taraftar yaptıkları başvuruyu sosyal medya hesapları üzerinden paylaşırken, diğer taraftarların kendilerine destek vermesini istiyor. Taraftarlar CİMER’e yaptıkları başvurularda, takımlarının aylardır verdiği emeğin alınan bir kararla hiçe sayıldığına dikkat çekerken, Türk futbolu adına vicdanları rahatsız eden bu kararı TFF’nin yeniden gözden geçirmesi isteğinde bulunduklarını kaydettiler. 

karaman beledi̇yespor karamanspor hüseyi̇n zengi̇noğlu karamanoğullari karamanlilar turan uysal mehmet bayrakçi ali̇ kamer karamansporlular korsanlar