REYTİNGLERİ ALT ÜST EDİYOR

TAKİP ET

İstanbul'da yaşayan ve aslen Karamanlı olan ünlü senarist Gökhan Horzum, senaryosunu yazdığı Çukur dizisi ile sektörde başarı grafiğini giderek yükselterek ününe ün kattı.

Haftanın ilk günü Show Tv ekranlarında gösterime sunulan ve milyonları haftadan haftaya ekranlara kilitlemeyi başaran Ay Yapım dizisi Çukur, başarılı oyuncu kadrosu ve kurgusu ile reytingleri toplamaya devam ediyor.
 
Senaristliğini Karamanlı Gökhan Horzum’un üstlendiği ve yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün yaptığı Çukur dizisi yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri oldu.
Yayın hayatına başladığı günden beri reytingleri oldukça yüksek olan dizinin fanları da bir o kadar fazla. Gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Çukur dizisi rakiplerini ezip geçiyor.
 
"ÇUKUR"
İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Suçla bu kadar içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dahil olan bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçovalılarla anlaşma yoluna giderler, olmayınca ise var güçleriyle mahalleye ve aileye saldırırlar. Tam aileyi diz çöktürdüklerini düşündükleri sırada öngöremedikleri bir gelişme olur. Kartlar yeniden dağıtılacaktır.
 
Yamaç kendini sadece kendi istediği gibi yaşamaya odaklamış, yarını düşünmeyen genç bir adamdır. Bir gece kendisi kadar, yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadınla tanışır. Kadının adı Sena’dır. Kısa sürede birbirlerine aşık olurlar ve evlenirler. Yamaç’ın Sena'ya söylediği gibi "ölene kadar mutlu" yaşayacaklarını düşünen genç sevgililerin arasına Yamaç’ın geçmişte bıraktığını düşündüğü ailesi girer. Sena, Yamaç’ın peşinden bu ailenin içine girerken ikisi de hayatlarında bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmemektedir.
 
Kanal Show TV
Yapım Ay Yapım
Yapımcı Kerem Çatay, Pelin Diştaş
Senaryo Gökhan Horzum
Yönetmen Sinan Öztürk
Müzik Toygar Işıklı
Oyuncular Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal. Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka
 
  Gökhan Horzum  7 Temmuz 1975, Karaman doğumlu. Orta öğrenimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi’nde, yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F İng. Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı. 1998 yılında Yön-Der’in düzenlediği sinema atölyesini tamamladıktan sonra Medina-Turgul Reklam Ajansı’nda prodüksiyon asistanı olarak görev aldı. Aynı dönemde Filma-Cass yapım şirketinin reklamlarında prodüksiyon asistanı olarak çalıştı. “Her Şey Çok Güzel Olacak” adlı sinema filminden sonra “İkinci Bahar” adlı televizyon dizisinde yönetmen yardımcısı olarak çalıştıktan sonra aynı dizinin yazım ekibinde yer aldı. “Yeter Anne” adlı televizyon dizisiyle senaristliğe adım attı. “Bir İstanbul Masalı”, “Yağmur Zamanı”, “Fırtına”, “Kavak Yelleri” "Güneşi Beklerken" senaristliğini yaptığı başlıca dizilerdir. Kiraz Mevsimi dizisinin senaryo danışmanlığını yapmaktadır. Arkadaşlar Arasında senaryosunu yazdığı ve yönettiği ilk filmidir. İngilizce, Fransızca ve İtalyanca konuşmaktadır. Yönetmen Filmografisi Arkadaşlar Arasında - 2013 (Sinema Filmi) Yönetmenliğini Yaptığı Kısa Filmler Saraband - 2013 .... Kurmaca, 00:10:00
Rakı Masası - 2012 .... Kurmaca Senarist Filmografisi Seni Seviyorum Adamım - 2014 (Sinema Filmi)
Paşa Gönlüm - 2014 (TV Dizisi)
Güneşi Beklerken - 2013 (TV Dizisi)
Arkadaşlar Arasında - 2013 (Sinema Filmi)
Rakı Masası - 2012 (Kısa Film)
Koyu Kırmızı - 2012 (TV Dizisi)
Kavak Yelleri 4. Sezon - 2010 (TV Dizisi)
Kavak Yelleri 3. Sezon - 2009 (TV Dizisi)
Kavak Yelleri 2. Sezon - 2008 (TV Dizisi)
Kavak Yelleri 1. Sezon - 2007 (TV Dizisi)
Taşların Sırrı - 2006 (TV Dizisi)
Fırtına - 2006 (TV Dizisi)
Bebeğim - 2006 (TV Dizisi)
Yağmur Zamanı - 2004 (TV Dizisi)
Bir İstanbul Masalı - 2003 (TV Dizisi)
Yeter Anne - 2002 (TV Dizisi)
Hastayım Doktor - 2002 (TV Dizisi) Diğer Filmografisi Kiraz Mevsimi - 2014 .... Senaryo Danışmanı (TV Dizisi)
Arkadaşlar Arasında - 2013 .... Yapımcı (Sinema Filmi)
İkinci Bahar - 1998 .... Yönetmen Yardımcısı (TV Dizisi)



Kaynak
Türk Sineması Veri Tabanı
Internet Movie Database