Pırlanta Bileklik Modelleri

TAKİP ET

Bileklikler, hemen hemen her yaştan kadının severek kullandığı mücevher aksesuarlardan biridir. Pırlanta bileklikler de şıklık ve zarafet sembolü olarak kadınların tercih ettiği ürünlerdendir.

Hem şık bir gece elbisesi ile hem de günlük kıyafetleriniz ile her türlü anda sizde kaliteyi temsil eden pırlanta bileklik ve pırlanta küpe modelleri, geçen her günde yenilikçi ve yaratıcı modeller ile sizlere hizmet sunuyor.

Pırlanta Bileklik Tasarımları

Pek çok çeşit ve motifleriyle pırlanta bileklikler, kadınların bana yakışmaz kaygılarına son vererek her zevke uygun olarak tasarlanıyor. En bilindik klasik modellerden, en son çıkan en farklı modellere kadar farklı ürün yelpazesi ile Craft pırlanta sitesi üzerinden tüm bileklik modellerine ulaşabilirsiniz.
Baget pırlanta bileklik modelleri, her kadına çok yakışan modeller arasındadır. Baget, pırlantalar içinde bir kesim şekline verilen addır. Farklı olmaktan hoşlananlar için tasarlanmış bu ürün, kadınlar için hem gündelik kullanıma hem de özel günler için kullanıma uygun, şık bir pırlanta bileklik modelidir. Neredeyse her modeli ile kıyafetleriniz ve sizinle bir bütünlük oluşturur. 
Pırlanta suyolu bileklik modelleri ise, geçmişle modernizmi birbirine en şık ve zarif yollarla bağlamış olan bir pırlanta bileklik modelidir. Genel olarak küçük karat pırlantaların bir zincir üzerine simetrik ya da asimetrik olarak yerleştirilmesi ile dizayn edilir. Zarif ve estetik görünmekten hoşlanan kadınların ilk tercihlerinden biri olan bu bileklikler, saf pırlantanın beyaz altınla birleşmesi sonucu ortaya çıkan, göz alıcı bileklik modellerinden biridir. 

Pırlanta Zümrüt Bileklik Modelleri


Doğanın doğal renklerinden gelen bir güzellik olarak sizlere sunulan pırlanta zümrüt bileklikler, ince detaylarla bezenmiş, kendini gösteren bir bileklik modelidir. Zümrüt taşının doğallığı ve dokusu, pırlantanın saflığı ile birleştiğinde ortaya çıkan bu benzersiz ürün, doğum günleri ya da diğer pek çok özel gün için tercih edilebilecek en şık ve en kaliteli pırlanta bileklik modellerinden biridir. Modern ve estetik bir tarz oluşturan bu ürün, ne yaşta olursa olsun kadınların en beğendiği tasarım modellerinden biri oluyor. Craft pırlanta internet adresi üzerinden siz de hem kendinize hem de sevdiklerinize en kaliteli pırlanta ürünleri hediye edebilirsiniz.