Karamanoğulları Taraftar Gurubu'ndan Şampiyonluk Konvoyu

TAKİP ET

Karaman Belediyespor'un 3. Lige yükselmesi nedeni ile 8 Ağustos Cumartesi günü şehir turu ile şampiyonluk kutlanacak.

Program 8 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30’da Otogar yanındaki Kulüp tesisleri önünden Kulüp yönetimi, Teknik heyet, Futbolcular ve Taraftarlar tarafından oluşturulacak Konvoyun şehir içinde turunun ardından Türk Dünyası Kültür Parkında 2. Türk Dünyası Kültür Ateşi yakılması programının ardından tören düzenlenecek.
Törende Karaman Belediyespor Teknik Heyeti ve Sporcularına Kupa verilmesi ayrıca Yönetim Kurulu, Teknik heyet, Futbolculara plaket takdim edilerek tören sona erecek.


Kulüp Yönetimi, törene katılacakları kovid-19 tedbirleri doğrultusunda maske ve sosyal mesafe kurallarına mutlaka uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Konuyla ilgili de açıklama yapan Karamanoğulları Taraftar Gurubu Başkanı Şevket Dinçer; ‘’ Göreve geldiğimiz günden bu yana taraftarımız Karamanoğullarının gücünü herkese gösterdi. Türbinleri dolduran taraftarlarımız Karaman Belediyespor’un iyi gününde değil kötü gününde de her zaman yanlarında olduklarını gösterdiler.


Allah’ın izniyle 3. Lig kapıları açıldı. Bizlerde kötü günde olduğumuz gibi bu mutlu günde de takımımızın arkasında olacağız. Cumartesi günü saat 18:30’da Karaman Belediyespor tesislerinden başlayarak şehirde şampiyonluk turu atıp ardından kutlamaların olacağı Türk Dünyası Kültür Parkı’na geçeceğiz.

Şimdiden bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Her şey Karaman, her şey Karamanoğulları için! ‘’ diyerek sözlerine son verdi.

karamanspor karaman belediyespor larende karaman olay karamanoğulları şevket dinçer