Hayırsever ailenin yaptırdığı Cami'nin açılışına Vali Işık katıldı.

TAKİP ET

Hayırsever Candan Ailesinin Sudurağı Kasabasında Yaptırdığı Cami'nin Açılışına Vali Işık Katıldı.

Karaman Valisi Mehmet Alparslan Işık, Sudurağı Kasabasında hayırsever Candan Ailesi tarafından yaptırılan Ya Nasip Candan Cami camiinin açılışına katıldı.
 Açılışa Vali Işık’ın yanı sıra, Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceylan, İl Müftüsü Muhammed Lütfi Ketenci, hayırsever Candan Ailesinden Emin Candan ve Erol Candan aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 Açılışta konuşan Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceylan, Candan ailesini, böyle güzel bir eserle yâd etmelerinin yanında hayırlı bir işe vesile olmalarından dolayı tebrik etti.
 Başkan Ceylan, “Candan ailesine teşekkür ederim. Sizlerin huzuruna bu hizmeti sunuyorlar. Bu herkese nasip olacak bir iş değildir. Bundan dolayı değerli hemşerilerime teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca malı hayra harcamak nasip meselesidir. Allah mal mülk verecekse herkese kendi rızası doğrultusunda hayırlı işlere harcayacak mallar versin.  Bizi birleyen, bir araya getiren, birlikte cem eden, ülkemizin birliği, beraberliği, mukaddesatın temsilcisi olan camimizin, Sudurağı Kasabamıza ve ülkeye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Candan ailesinin Allah hayrını kabul etsin” diye konuştu.
 Konuşmaların ardından Vali Işık,  Erol Candan, Emin Candan ve Eşi Aliye Candan Adına Torun’una hayırlarından dolayı plaket takdim etti. Ardından dualar eşliğinde Vali Işık ve beraberindekilerin açılış kurdelesini kesmesiyle caminin açılışı gerçekleştirildi.