DR. RECEP ŞEKER; "14 MART TIP BAYRAMINI KUTLUYORUM"

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi:

“14 Mart Tıp Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. 

Değerli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız insanlarımızın daha sağlıklı ve mutlu yaşaması ve sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmesi adına Ülkemizin dört bir köşesinde fedakârca hizmet vermektedirler.

İnsan hayatını her şeyin üstünde tutarak gece-gündüz, kar-kış, bayram-tatil demeden tüm zorluk ve güçlüklere rağmen özellikle salgın sürecinde gecesini gündüze katan, ailesinden günlerce, aylarca uzak, güç şartlarda kahramanca mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Saygıdeğer sağlık çalışanlarımız bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayarak görevlerine başladıkları ilk andan itibaren tüm enerjilerini, insanların daha sağlıklı bir hayat yaşamaları ve hayatın her alanında daha verimli olmaları için harcamaktadırlar.

Sağlıklı ve huzurlu bir toplumun, sağlıklı bireylerle mümkün olacağının bilinci ile AK Parti iktidarında her alanda olduğu gibi sağlık ve tıp alanında da çok önemli gelişmeler yaşanmış, sağlıkta dönüşüm programı ile çok önemli yatırımlara ve reformlara imza atılmıştır. Sağlık alanında fiziki altyapı, insan kaynağı, hizmete erişim ve hizmet kalitesinde sağlanan iyileşmeler neticesinde sağlık hizmet sunumunda ve halk sağlığının korunmasında önemli ilerlemeler kaydedilmiştir. Birey odaklı ve kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için yapılan çalışmalara ve gelişmelere bağlı olarak vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmet kalitesi çok önemli oranda yükselmiştir. Dünya’ya örnek Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın en önemli unsuru programın baş mimarları doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve kutsal emekleridir.

Karaman ilimizde hizmet veren hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında fedakârca hizmet veren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar başarılı ve özverili çalışmaları nedeni ile şükranlarımı sunar, sevdikleri ile birlikte mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim.” dedi.