Çelik Evler Uzun Ömürlü Kullanımları İle Avantaj Sağlıyor

TAKİP ET

 

Yenilikçi tasarımları ile göze hitap eden çelik evler, farklı model çeşitleri ile kullanıcılarla buluşuyor. Kendinize ait müstakil bir ev satın almak istiyor ve artan fiyatlardan şikayet ediyorsanız prefabrik çelik evler uygun fiyat seçenekleri ile sizlere sunuluyor. Çelik ev fiyatları satın almış olduğunuz ev modeline göre değişkenlik gösterebilir. Örnek olarak gösterilecek olur ise; Tek katlı çelik ev modelleri ile çift katlı çelik ev modeli aynı fiyata sahip değildir. Metrekareye göre belirlenen fiyat politikası ile herkesin bütçesine uyum sağlayacak birçok ev modeli mevcuttur. Sizler de bu ev seçeneklerine bakarak kendinize ait bir eve sahip olabilirsiniz.

Çelik evler, kısa süre içerisinde teslimat garantisi ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor. Doğa ile iç içe huzur içinde bir yaşama sahip olmanın hayali bile kişilere bambaşka hissettiriyor. Bu hayal prefabrik çelik evler sayesinde gerçeğe dönüşerek hayatınızı tamamen değişmesine yardımcı oluyor. Türkiye’nin her noktasına inşa edilen prefabrik çelik evler arsanızın 2 katı oranında değerlenmesine de katkı sağlıyor. Yapımı, kullanımı ve birçok özelliği ile avantaj sunan çelik evler tamamen isteğinize göre tasarlanıyor. Sizler de birbirinden farklı modelleri ile satış rekoru kıran çelik evleri tercih ederek yaşamınızın değişmesini sağlayabilirsiniz.

Çelik Ev Üretim Süreçleri Nelerdir?

Çelik ev satın almak isteyen insanların en çok araştırdığı noktalardan bir tanesi çelik ev üretimlerinin ne şekilde yapıldığıdır. Öncelik olarak sizler çelik ev satın almaya karar verdiğinizde prefabrik üretim kadrosu talep ettiğiniz ev modeline uygun proje tasarımı yapar. Bu projeler, prefabrik sektörüne uyumlu olan, son teknoloji bilgisayarlar aracılığı ile özel programlarda yapılır. Tüm proje aşamasında tamamen sizin fikirlerinize uygun uyarlamalar yapılır. Proje aşaması tamamlandıktan sonra mimarlar ve kalite kontrol ekibi tarafından onaylanarak üretim safhasına geçilir. Üretim aşamasında tamamen projeye bağımlı olarak çalışılır. Ev yapımında kullanılacak tüm malzemelerin kesim işlemleri yeniliğe ayak uyduran ve sıfır hata ile çalışan makineler aracılığıyla yapılır. İnsan gücünün en az seviyede kullanıldığı üretim aşamasında evinizin tüm ana hatları oluşturulur ve malzemeler paketlenerek kurulum yapılacak olan noktalara gönderilir.

Çelik evlerin üretim ve kurulum aşaması klasik betonarme yapılardan oldukça farklıdır. Klasik betonarme yapılar da evleriniz 1, 1,5 yılı aşkın süre zarfında sizlere teslim edilir. Aynı zamanda proje aşamasındaki tüm detaylar, kullanılacak olan tüm malzemeler müteahhit tarafından belirlenir ve değişiklik yapılmaz. Ancak çelik evlerin tüm üretim ve kurulum süreçlerine bizzat dahil olacağınızdan dolayı evinizde değiştirmek istediğiniz noktaları belirtebilirsiniz. Çelik evler, düz bir zemin üzerine inşa edilir. Paslanmaz çelik yapı malzemeleri kurulum yapılacak olan noktalara montajlanarak evin ana görünümü oluşturulur. Kapı, pencere, mutfak, banyo, tesisat kurulumları, zemin döşemesi, tuvalet ve boya gibi tüm ayarlamalar yapılır sizlere hazır olarak teslim edilir.

Hazır Evler İhtiyaç Anında Sizlerle

Hazır ev modelleri acil ihtiyaçlarınızda kurulum garantisi sunmasından dolayı birçok kurum ve kuruluşların tercihidir. Her ihtiyaca uygun olarak tasarlanır. Hazır ev modellerinde en çok tercih edilen modeller arasında 2+1 standart ev modeli revaçta olan modeldir. 4 kişilik ve 2 kişilik aileler için uygun olan bu ev modeli, uzun süreli kullanım için uygundur. Paslanmaz çelik ve galvaniz malzemesinden oluşturulan hazır evler sorunsuz kullanım fırsatı sunar. Herhangi bir bakım onarım gerektirmeyen hazır evler, ergonomik tasarımları ile de yapı sektörünün vazgeçilmez parçasıdır. Hazır ev modelleri, müstakil yaşam tarzına uyum sağlayan bir ev modelidir. Dilerseniz balkon ve teras gibi noktaları da ekleterek sevdikleriniz ile birlikte keyif yapabilirsiniz.

Hazır Ev Fiyatları Uygun Fiyat Avantajları İle Satış Ofislerinde Sizleri Bekliyor

Hazır ev fiyatları uygun fiyatları ile son dönemin en trend yapı seçenekleri arasında büyük başarı kaydederek en çok tercih edilen ev modelidir. Türkiye’nin dört bir noktasında ve dünyanın birçok ülkesinde yaygın olarak kullanılan hazır evler, yapım aşamasındaki çevre duyarlılığı bakımından da ön plana çıkıyor. Hazır evler, hem fiyat bakımından hem de sağladığı avantajlar bakımından herkese hitap ediyor. Kendinize ait, istediğiniz standartlarda bir ev modeli arıyorsanız hazır ev seçeneklerini tercih ederek dilediğiniz eve sahip olabilirsiniz.